Personvern

Kort fortalt om personvern på denne nettsiden

Nasjonalt senter for realfagsrekruttering har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet, og ønsker derfor å informere om hvordan vi bruker persondata.
Vår nettside benytter informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke nettsiden, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Dette er standard teknologi, og vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette.

Utdyping av våre retningslinjer for personvern

Hva er informasjonskapsler/cookies?

For å kunne forbedre nettsiden og vite hvordan den brukes, hentes det inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Hensikten er at vi skal lære mer om måten du bruker innholdet vårt på, for på sikt å gi deg en bedre opplevelse når du besøker siden på nytt.
Informasjonskapselen legges i din nettlesers internminne og samler loggfiler med opplysninger om for eksempel IP-adresser, nettlesere, operativsystemer og bruk/navigasjon. Informasjonen lagres på våre servere eller hos tredjepart.
Nyere nettlesere som Chrome, Opera, Internet Explorer, Firefox og Safari aksepterer informasjonskapsler automatisk. Derfor må du aktivt velge å ikke akseptere informasjonskapser i innstillingene om du ikke ønsker dem. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Informasjonskapsler som brukes på våre nettsider

Google Analytics – informasjonskapsler som samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter informasjonen for å lage rapporter og for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene samler kun anonym informasjon som antall besøkende, hvor de kommer fra og hvilke sider de besøker.
Facebook – funksjon for å dele via Facebook. Vi setter ikke denne informasjonskapselen selv, men informasjonen kan leses dersom du er innlogget på Facebook.

Kommentarer eller spørsmål?

Vi ønsker alltid å følge gjeldende regelverk for personvern. Om du har ytterligere spørsmål om hvilken informasjon som lagres, eller våre retningslinjer for personvern, ta kontakt:

Tlf: 73 59 81 18
kontakt@realfagsrekruttering.no

Nasjonalt senter for realfagsrekruttering
Realfagbygget
NO-7491 Trondheim